Thursday, March 23, 2017

momma


bila kau ada adik yang lain mak ayah tetiba kenal dari facebook turun ke blog lepastu jumpa setelah bertahun tahun punya rancangan. tadaaaaa~

plan ye nak pergi makan tapi tetiba tayar booom !

tapi terima kasih kepada cina kedai sebab memahami kami tak pandai apa pasal tayar.

dan terima kasih juga kepada lelaki tu sebab membantu walaupun kau ada majlis malam tu.

tapi tu lah plan tetiba kan. biasanya menjadi tetiba menjadi sekejap. tapi peduli apa, dah tau rumah boleh ah datang lagi lepas ini. kekekeke

betul ah kata kau.

"boleh tak lu bawa kereta hati-hati?"

tu pasal tayar meletup tu.

berapa tayar dah meletup kat rumah ini.