Wednesday, August 8, 2012

Ulang Tahun Kelahiran

Dedikasi sepenuhnya kepada Muhammad Allif Hanafi bin Mohd Hanafi.

Menemui lelaki hyperaktif.


Orang kata buat apa nak di cerita bahagia yang kita rasa. Tak gitu? Kalau ikut kalendar masihi, ini hari, hari Khamis bersamaan 9 Ogos 2012. Jadi ini tidak menjadi masalah ye. Yang memberi masalah nya sekarang ini, entri ini khas di cipta untuk Abang Alif. 

Happy Birthday to you.. Happy Birthday to yooouuuu.. Happy Birthday to Allif Hanafi.. 
Happy Birthday to yooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. 
*tiup lilin kat kek sembilan belas tingkat* sila buat nada lagu Happy Birthday
yang masa kecil kecil dulu pergi party kawan melalak lagu Happy Birthday.

Pertama sekali nak ucap Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki.
Kedua sekali nak ucap Semoga kita kita cepat di ijabkabul. <-- Nampak tak tak tak tak? hehehehehe
Ketiga sekali nak ucap Semoga tidak lupa family dan kawan kawan.
Keempat kali nak ucap Semoga apa yang di ingini tercapai. Azam 2012 moga tercapai jua hendakNya.
Kelima kali nak ucap Semoga terhapus dosa kecil mahupun besarmu yang lalu.
Yang terakhir kali nak ucap Semoga dapat makan ayam dan ikan dan sayur dengan baik selepas ini. 

Berbekal kan gambar pertama yang di ambil tahun 2011 yang mula memberi titik permulaan.
Terima kasih dan Selamat Ulang Tahun sayang. I Love You.

Kehadapan lelaki budiman,

Berbekalkan relationship yang sudah menjangkau ke angkau 2 tahun 9 bulan 3 hari ini banyak memberi kesan infiniti kepada kami. Kamu yang berbaju hitam tolong jangan kembang hidung sepertimana si kekasih kamu lakukan. Ketawa bersama menangis bersama ku harap kita mati pun bersama. Pastikan setiap detik momen kita di ingati selalu walaupun sedang enak di buai mimpi Sang Ratu Tebuan. Kamu semesti memang lelaki kegemaran. Sampai kapan pun. Rahsia ini telah lama aku pendam. Zati sayang Alif. *Hulur tangan berjabat tangan*

Nadiah Ismail

Rahsia ini telah lama aku pendamkan. Dalam dunia yang maya, prejudis dan bias kita tak terlepas dari terkena tempias. Bila dunia seolah tak memahami, kau sudi selami, dalami dan mengalami. Setia mendengar setiasa hadir. Ingat setiap ulangtahu, setiap hari lahir. Tiba pagi syawal kaulah yang terawal. Syawal yang terakhir ini pasti kau rasa janggal.



Selamat Ulang Tahun yang ke 19 Allif Hanafi ! May Allah bless you in your single breath. Sayang Alif !